Sunday, 11 December 2011

ahli parti politik malaysia SEKARANG

berpolitik adalah amat penting bagi sesuatu negar...ini tidak boleh dinafikan.......tetapi dengan terwujudnya banyak parti politik maka terwujud juga persaingan anatara parti politik.......rasuah, propaganda, kutukan, fitnah menfitnah.....penindasan rakyat.........kesemuanya adalah untuk kepentingan RAKYAT bak kata mereka yang hanya pada zahirnya mementingkan diri sendiri........



bukanke baiknya jikaulau kita berada dalam satu pucuk berkerjasama kearah kemajuan dan pembangunan negara.....dan itulah yang sebaiknya

klip -klip gambar yang menyebabkan permusuhan antara parti politik dan boleh meningkatkan semangat asobiah yang tak boleh blah,,,,










kita sering dilarang oleh kerajaan agar jangan terlibat dengan rasuah dan sentiasa memerangi rasuah...Mr. Awkward just nak cakap fuck you........kau sendiri makan suap nak suruh rakyat.......




just cakap...tapi you tak apply jugak macam mana kami nak ikut......apa you nak ikut resam ketam ke?

pemimpin sekarang adalah 1st generation........cuba pikir reader macam mana pemimpin generasi budak-bidak zaman sekarang yang dah hanyut macam budak yang tak bertamadun!



1 comment:

  1. Best sangat cerita ni.. Buatkan saya nak baca tiap hari..
    Tumpang Iklan
    Abang..janganlah..
    Tak nak...sakit...
    >>>Enlargexl:Besarkan Zakar dan Panjangkan Zakar Semula Jadi! <<<

    ReplyDelete